На систематичному хабарництві попалися працівники ковельського сервісного центру МВС, у луцькому центрі пройшли обшуки
Волинь

На систематичному хабарництві попалися працівники ковельського сервісного центру МВС, у луцькому центрі пройшли обшуки

16 вересня 2016, 16:23
0
0
Сподобалось?
0

Слідчий відділ військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з оперативниками Управління захисту економіки Національної поліції України у Волинській області задокументували понад 40 епізодів вимагання та одержання хабарів начальником територіального сервісного центру МВС України у Волинській області у Ковелі (колишнє МРЕВ). 14 вересня чиновника затримали на «гарячому». У нього вилучили понад 100 тисяч гривень. Їх начальник та його двоє підлеглих отримали за прискорення видачі реєстраційних документів на авто та видачі або обміну водійських посвідчень.

Також силовики провели обшуки у службових кабінетах та за місцем проживання фігурантів справи. Виявлено десятки копій документів з прикріпленими до них грошима. У службовому кабінеті начальника виявлено понад оперативники вилучили 3 тисячі доларів США та 20 тисяч гривень, а за місцем його проживання – понад 3 тисячі доларів США і золоті злитки.

Про це інформує Генеральна прокуратура України.

Сьогодні ж відбувся обшук у Сервісному центрі МВС У Волинській області, що на вулиці Підгаєцькій у Луцьку. Слідчі дії розпочалися близько полудня. Доступ до приміщення для відвідувачів певний час був закритий. Обшук відбувався на другому поверсі, де розміщуються кабінети керівництва установи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися