«Діти Небесного Легіону»: сьогодні (20 квітня) день народження Діани Кушнір
Волинь

«Діти Небесного Легіону»: сьогодні (20 квітня) день народження Діани Кушнір

20 квітня 2018, 09:00
0
0
Сподобалось?
0

Організатори проекту«Діти Небесного Легіону»повідомляють про  ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.  Свій 6-й День народження  святкує Діана Кушнір з Любомльського району. Дівчинка - донька загиблого на Сході старшого солдата Збройних Сил України Сергія Кушніра. Її татусь брав участь у боях за Савур-Могилу, а загинув 1 серпня 2014 року разом з іншими військовослужбовцями, коли автомобіль «ГАЗ-66», де вони перебували, підірвався на міні, -пишуть організатори проекту у Fasebook.

Маленька Діана  відвідує дошкільний навчальний заклад. Любить співати, малювати, танцювати, ліпити. Попри  юний вік, Діана із задоволенням відвідує гурток танців, який діє при школі, де працював її тато. У дні пам'яті, коли приїжджають татові друзі і дають їй подарунки, вона вірить, що їй передав їх саме тато і що він ще повернеться.  Діанка дякує волонтерам і за можливість відпочити у мальовничих Карпатах.

Дівчинка вже свідомо мріє про школу і про перший справжній портфель, набитий зошитами і книжками. Мама дівчинки Юлія вже замислюється, як зібрати Діану до школи і серед першочергових потреб є шкільний ортопедичний наплічник, та усе, що має бути у ньому. Оскільки донечка підростає, то доведеться купити все і шкільну форму, і спортивний костюм, і взуття, і верхній одяг. Тому сім’я не відмовиться від підтримки, також сім’я буде рада спілкуванню та привітанням у День народження (адресу за необхідності можуть надати волонтери за тел. 0509734484 та 0989481450).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися