«Волинь» знову привезла нічию з виїзду
Волинь

«Волинь» знову привезла нічию з виїзду

9 серпня 2021, 15:36
0
0
Сподобалось?
0

Молодь луцької «Волині» продовжує штампувати сенсаційні результати у чемпіонаті першої ліги. Лучани у третьому турі вибороли нічию на виїзді у матчі зі складним суперником.

«Альянс» – «Волинь» – 0:0

«Альянс»: 55. Єфанов, 33. Пікуль – к, 44. Адаменко, 94. Герт, 17. Осадчий, 15. Лебеденко, 9. Піднебенной, 99. Ярошенко, 22. Шмигельський, 13. Агапов, 7. Загинайлов.

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 26. Мартинюк, 16. Рябов, 8. Чепелюк, 98. Ляшенко, 34. Климець, 10. Сад, 17. Кобзар.

Минулого сезону «Альянс» з Липової Долини став одним з гробарів мрій луцького клубу про підвищення у класі. У серії вирішальних матчів сільський клуб у Луцьку відібрав у лучан дорогоцінні очки й не дозволив надалі боротися за призові місця у першій лізі. На старту нового чемпіонату симпатичний «Альянс» зберіг свій бойовий склад, але несподівано ледь взагалі не припинив існування,  поскандаливши з ПФЛ та УАФ через суддівство у матчі з відродженим «Металістом» Ярославського.

«Волинь» розпочала виїзний матч потужно і намагалася не втрачати ініціативу, як мінімум, в гостроті атак, до фінального свистка. Агресивність «хрестоновців» стала несподіванкою для господарів матчу. Уже в дебюті зустрічі Максим Войтіховський ледь не повторив свій гол зі штрафного у матчі з «Агробізнесом». Завадив цьому голкіпер «Альянса» Масксим Єфанов у відчайдушному кидку. Окрім півдесятка потенційно небезпечних атак у лучан був ще один 200-відсотковий момент, але Андрій Ляшенко промахнувся, замикаючи подачу на дальню стійку. На атаки гостей господарі відповіли хорошим моментом Олександра Лебеденка, але його теж підвела влучність.

У другому таймі «Волинь» діяла виключно на контратаках і не раз могла зібрати свої дивіденди. Близьким до взяття воріт був Олександр Климець, а Назарій Богомаз цілком міг розраховувати на 11-метровий, проте арбітр проігнорував очевидний фол альянсівця у штрафному майданчику. Господарі поля мали значну перевагу у володінні мʼячем, але витискали з неї щось дуже рідкою Найкращий свій момент у матчі «Альянс» втратив на 58-й хвилині. Станіслав Шарай пробивав з метрів дев’яти по центру воріт, однак ситуацію врятував відчайдушний кидок під м’яч когось із оборонців «Волині».

Хрестоносці «на зубах» довели безпрограшну серію до трьох матчів. Важливо аби волинським юнакам та молоді вистачило фізичних і моральних кондицій на всю дистанцію. Після трьох турів «Волинь», якій приписували місце у компанії аутсайдерів, гордо тримається на четвертому місці й у наступному матчі 13 серпня зіграє вдома з «Ужгородом».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися