У Ковелі пам’ятник не простояв і року, як вже потребував ремонту
Волинь

У Ковелі пам’ятник не простояв і року, як вже потребував ремонту

16 червня 2018, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

У  Ковелі відремонтували сумнозвісний пам’ятник «Борцям за волю України», який був відкритий до Дня Незалежності України – 24 серпня 2016 року, -повідомляє  Про Ковель.19 років його чекали з часу закладення символічного каменя, урочисто відкривали, а він дав тріщину. Такий результат поспіху.   

Звели пам’ятник за кошти депутата Верховної Ради Степана Івахіва та його благодійного фонду «Патріоти Волині». Ідея монументу належить колективу ПП «Кузня Росич» із селища Рокитне Київської області.

 Втім, уже фактично через рік 6-метровий пам’ятник вкрився тріщинами. Гранітні плити, якими обкладено постамент, розкололися. Комунальники визнали той факт, що через поспіх бетонна споруда не встигла добре висохнути, тому швидко  стала «осідати». А це призвело до того, що гранітні плити не витримали навантаження і тріснули. 

У міській раді  неодноразово обіцяли, що ось-ось відновлять культурний об’єкт, однак до нього чомусь все не доходила черга. За ремонт монумента «Борцям за волю України таки взялися. Майстри з Ковеля його відновили фактично за два дні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися