Фрукти, які зміцнять імунітет навесні
Здоров’я

Фрукти, які зміцнять імунітет навесні

23 березня 2023, 13:59
4
0
Сподобалось?
0

Оскільки навесні організм вразливий до простудних і вірусних захворювань, потрібно додати в раціон фрукти і овочі, багаті вітамінами і мікроелементами. Вони допоможуть зміцнити імунітет.

Рекомендовані фрукти і овочі, багаті на вітаміни С, А, групи В, марганець, залізо. «Перш за все цитрусові, яблука, банани, фрукти і овочі зеленого і оранжевого кольорів», – наголошують ендокринологи.

Фахівці нагадують, що екзотичні фрукти і овочі можуть становити небезпеку для людей з алергією, астмою і захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Замість них дієтологи порадили включити в раціон авокадо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Марiя
    Марiя

    Своїй дитині даю вітаміни лише у вигляді фруктів, меду, горіхів. Коли востаннє хворіли, лікар призначала Альпікол для якнайшвидшого одужання і для підвищення імунітету дитині. Результатом задоволена. Нині вже рідше хворіємо.

    18 квітня 2023, 09:48
    Відповісти
  • Зоя
    Зоя

    Наш педіатр радить приділяти більше уваги зміцненню імунітету дитини. Син ходить на плавання, даю йому овочі сезонні та фрукти та Альпікол в обов'язковому порядку для зміцнення імунної системи організму. Такі прості рекомендації уберігають від частих застуд!

    12 червня 2023, 13:55
    Відповісти
  • Ганна
    Ганна

    Я з літа намагаюся їсти якомога більше свіжих фруктів, овочів та різноманітної зелені. А з осені пропиваю курс Альпікола. Жодного разу за зиму не захворіла. Дуже задоволена. Дітям із чотирьох років його теж можна.

    20 вересня 2023, 14:16
    Відповісти
  • Олена
    Олена

    І в овочах тепер вітамінів мінімум .... Ну хіба, що якщо ці овочі та фрукти самі вирощуєте! Я для імунітету випробуваний Альпікол даю. Другий рік без застуди та соплів.

    13 листопада 2023, 11:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися