«Дніпро» награв на оптимістичні «нулі» у Бельгії
Спорт

«Дніпро» награв на оптимістичні «нулі» у Бельгії

17 квітня 2015, 03:59
0
0
Сподобалось?
0

У чвертьфіналі команда Мирона Маркевича отримала у суперники команду, яка за увесь турнір досі не зазнала жодної поразки. У 14 матчах нинішнього розіграшу Ліги Європи «Брюгге» здобув 11 перемог і три зіграв унічию. Як то кажуть, результати говорять самі за себе. Але цього разу бельгійці таки могли програти вперше.

«Брюгге» - «Дніпро» - 0:0

«Брюгге»: 1. Райян, 2. де Фаув, 28. де Бок, 44. Мехеле, 3. Сімонс, 5. Сільва, 7. Васкес, 8. Рафаелов (43. Коопмпан, 89), 25. Вормер, 22. Іскьєрдо (45. Діркс, 79), 58. Уларе (9. де Суттер, 72).

«Дніпро»: 71. Бойко, 23. Дуглас, 24. Лучкевич (20. Бруно Гама, 80), 44. Федецький, 7 Канкава, 12. Лео Матос, 14. Чеберячко, 25. Федорчук, 29. Ротань (19. Безус, 89), 9. Калінич (11. Селезньов, 79), 10. Коноплянка.

Попри сумні нулі на табло стадіоні у Брюгге, матч аж ніяк не був нудним. У футбольній філософії обох суперників превалює агресивний атакуючий стиль гри. Тож команди і провели зустріч на швидкостях вище середнього. Гра переважно тривала від воріт до воріт з моментами в обох суперників. Але «Дніпро» в організації атак був переконливішим. Непоганий матч зіграв Коноплянка. Він мав кілька нагод вивести вперед українців у кінцівках обох таймів. Також свої шанси мали Федецький, Ротань, Калінич і навіть Селезньов, якому Мирон Маркевич відвів трохи більше 10 хвилин гри. Голкіпер бельгійців Райян своїх партнерів не підвів.

У «Брюгге» доробок попереду був скромнішим. Бойко ліквідував вихід сам на сам Іскьєрдо, двічі небезпечно пробивав по воротах Бойка Рафаелов, де Фаув непогано замикав подачу з кутового, але не влучив у ворота. Оце напевно і все.

У матчі-відповіді дніпрянам до снаги здолати свого суперника і піти далі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися