«Шахтар» осоромився на старті групового етапу Ліги Чемпіонів
Спорт

«Шахтар» осоромився на старті групового етапу Ліги Чемпіонів

16 вересня 2015, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Донецька команда повністю провалила початок групового етапу Ліги Чемпіонів. Ніхто й не розраховував на легку прогулянку з мадридським «Реалом», але реальність, напевно, була навіть гірша за очікування. У цьому матчі все було проти «Шахтаря» – «Реал», само собою зрозуміло, судді, і, на жаль, сам «Шахтар».

«Реал» – «Шахтар» – 4:0

Голи: 1:0 – Бензема (30), 2:0 – Роналду (55 – з пенальті), 3:0 – Роналду (63 – з пенальті), 4:0 – Роналду (81).

«Реал»: 1. Навас, 2. Варан, 4. Рамос, 12. Марсело, 15. Карвахаль, 8. Кроос, 11. Бейл, 19. Модрич, 22. Іско, 7. Роналду, 9. Бензема.

«Шахтар»: 30. П`ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 66. Азеведо, 6. Степаненко, 8. Фред, 29. Тейшейра, 28. Тайсон, 11. Марлос, 21. Гладкий.

Вилучення: Степаненко (50).

«Шахтар», розуміючи, хто справжній фаворит у цій зустрічі, свідомо розпочав гру другим номером. Мірчу Луческу, та чого гріха таїти, усіх, хто вболівав за донеччан, цілком влаштувала б нульова нічия у матчі з «Реалом». Мадридська команда, маючи великий атакувальний потенціал, теж не поспішала форсувати події у грі, відчуваючи, що свого шансу рано чи пізно дочекається. За перших півгодини господарі поля створили аж один момент. Та й то Бензема примудрився не влучити у порожні ворота. «Шахтар», поки у тилах було спокійно, виглядав достатньо упевнено. Гості навіть вибігали у контратаки, тільки от до чогось логічного довести їх ніяк не вдавалося.

Перший гол у ворота донеччан прилетів практично нізвідки. П’ятов з рук випустив м’яч прямо на ногу Бензема, і в друге Карім у порожні ворота таки влучив.

На початку другого тайму «наварив» уже Степаненко. За грубий фол він побачив перед собою дружу жовтку картку, і залишив команду у меншості. Далі слово взяла суддівська бригада. Арбітри угледіли у Срни гру рукою у штрафному майданчику, хоча навіть з космосу було видно, що м’яч влучив капітану гірників прямо у широку спину. Але Роналду, підходячи до «точки», над справедливістю не надто замислювався і подвоїв перевагу «Реала». Дуже швидко у португальця з’явилася нагода повторити процедуру. Цього разу Азеведо справді зіграв рукою у карному. Роналду не промахнувся і вдруге. «Реал» пішки догравав матч, але це не завадило оформити Роналду хет-трик.

В іншому матчі групи «А» ПСЖ обіграв шведський «Мальме» з рахунком 2:0.

https://www.youtube.com/watch?v=HOHwsBoNIvM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися