«Шахтар» отримав другого ляпаса в ЛЧ, тепер від «ПСЖ»
Спорт

«Шахтар» отримав другого ляпаса в ЛЧ, тепер від «ПСЖ»

1 жовтня 2015, 13:42
0
0
Сподобалось?
0

Донецький «Шахтар» зазнав другої поспіль крупної поразки у груповому етапі Ліги Чемпіонів. Після 0:4 у Мадриді від «Реала», вже на «Львів Арені» «гірники» насухо програли ПСЖ.

«Шахтар» – «ПСЖ» – 0:3

Голи: 0:1 – Орьє (7), 0:2 – Луїз (25), 0:3 – Ібрагімович (90).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 17. Малишев, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 13. Шевчук, 11. Марлос (74. Коваленко, 70), 29. Тейшейра, 8. Фред, 28. Тайсон (10. Бернард, 70), 21. Гладкий (9. Дентіньо, 85).

«ПСЖ»: 16. Трапп, 17. Максвелл, 19. Орьє, 32. Давід Луїс, 2. Тьяго Сілва, 6. Верратті, 8. Мотта, 9. Кавані (7. Лукас Моура, 80), 11. Ді Марія (27. Пасторе, 82), 14. Матюіді, 10. Ібрагімович (22. Лавессі, 90+2).

Не можна сказати, що «Шахтар» настільки ж слабко виглядав у матчі з французами, як і у попередньому поєдинку з «Реалом». Але, чи то фарт відвернувся від донеччан, чи то вони втратили віру у власні сили.

Від самого старту зустрічі з «ПСЖ» підопічні Мірчі Луческу спробували запропонувати супернику пресинг. Але для технічних парижан не склало труднощів виходити з-під нього за рахунок гри в доторк. Як результат гості досить швидко вийшли вперед. Орьє пробив Андрія П’ятова уже на сьомій хвилині, вигравши верхову боротьбу у Тайсона, якщо дії бразильця можна назвати боротьбою. Гравці «Шахтаря» буквально одразу «здулися» тому «ПСЖ» повністю панував на полі «Львів Арени» аж до другого взяття воріт П’ятова. До речі, гол був випадковим. Лише коли втрачати було нічого «гірники» знову «воскресли» і почали потрохи накочуватися на володіння Траппа. Моментами «Шахтар» нагадував боксера, який ось-ось мав нокаутувати свого опонента, проте ніяк не міг завдати вирішального удару. Так було у районі 35-ї хвилини, коли Тейшейра пройшов трьох чи чотирьох гравців «ПСЖ» і вийшов на побачення з Траппом. Голкіпер удар Алекса «потягнув». Після цього м’яч ще з півхвилини снував туди-сюди у штрафному майданчику гостей, але якраз отой вирішальних удар не вдався ні Срні, ні Гладкому, ні ще раз Тейшейрі, ні Кучеру. Все блокували захисники. Вдався удар Кучеру з другої спроби, та тільки пробив він по горобцях.

Другому таймі «Шахтар» остаточно перехопив ініціативу у грі. Але з реалізацією стовідсоткових моментів, яких було вдосталь, і далі була біда. М’яч потрапляв у каркас, у голкіпера, летів повз ворота, але у сітку так і не залетів жодного разу. Кинуті вперед сили давали парижанам широкий маневр для контратак. І кілька разів вони закінчувалися виходами на побачення з П’ятовим. Кожного разу голкіпер виходив переможцем з очних дуелей. Але на останній хвилині основного часу Ібрагімович таки переграв П’ятова, правда не без допомоги Срни, який намагався заблокувати прохід Златана і підрізав м’яч у ворота.

Навряд чи після таких двох поразок підопічні Міочі Луческу можуть серйозно розраховувати на вихід у наступний раунд турніру. А от за третю сходинку донеччани поборються з «Мальме». Шведи вдома також поступилися з рахунком 0:2 «Реалу».

https://www.youtube.com/watch?v=Nq4D3x8qyl8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися