«Шахтар» у першому матчі 1/8 Ліги Європи без проблем здолав «Андерлехт»
Спорт

«Шахтар» у першому матчі 1/8 Ліги Європи без проблем здолав «Андерлехт»

11 березня 2016, 03:49
0
0
Сподобалось?
0

На цій стадії жереб був прихильним до українського клубу. «Шахтар» є беззаперечним фаворитом цієї пари.

«Шахтар» – «Андерлехт» – 3:1

Голи: 1:0 – Тайсон (21), 2:0 – Кучер (24), 2:1 – Ачімпонг (68), 3:1 – Едуардо (78).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 31. Ісмаілі, 17. Малишев, 74. Коваленко, 11. Марлос (7. Веллінгтон Нем, 73), 22. Едуардо (9. Дентіньо, 88), 28. Тайсон (10. Бернард, 47), 19. Феррейра.

«Андерлехт»: 1. Прото, 3. Дешахт, 4. Мбоджи, 14. Нейтінк, 8. Баджи (31. Тілеманс, 74), 10. Прат (20. Конте, 67), 16. Дефур, 18. Ачімпонг, 7. Нахар, 9. Суарес (11. Джурічич, 67), 99. Окака.

Перший раунд протистояння приймала «Арена Львів». «Шахтар» подарував уболівальникам багато гарних емоцій, і отримав у відповідь палку підтримку.

Як і передбачалося, у команди Мірчі Луческу не виникло будь-яких труднощів з бельгійцями. У першому таймі перевага «гірників» подекуди виглядала тотальною. Якби донеччани були більш відповідальними у реалізації моментів, то вже у перші 45 хвилин можна було б практично вирішити долю путівки у чвертьфінал. Голи «Шахтар» почав забивати уже після того, як «Андерлехт» витримав стартовий натиск і сам намагався налагодити гру в атаці. Натомість «гірники» ефективно використали контрвипади. Хоча перший гол на рахунку Тайсона, проте 90 відсотків заслуги у ньому молодого Віктора Коваленка, який розганяв контратаку, сам загрожував воротам суперника і, зрештою, асистував бразильцеві. Буквально одразу перевагу донеччан подвоїв Кучер, замкнувши головою подачу від Срни. Обидва взяття воріт видалися дуже динамічними. Гості теж мали кілька шансів відзначитись, але перші 45 хвилин «Шахтар» відстояв на сухо.

Загалом «гірники» зарано повірили у свою перемогу, і старт другого тайму вийшов явно не таким, яким його хотіли бачити українські уболівальники. Занадто багато простору отримав «Андерлехт» і цілком закономірно Ачімпонг скоротив відставання своєї команди до мінімуму.

Більшого «Шахтар» супернику не зробити не дозволив. Підопічні Луческу знову зарухалися активніше і, зрештою, Едуардо забив третій гол у ворота Прото. Бельгійці також вибігали в атаку, намагаючись забезпечити більш комфортний результат перед домашнім матчем-відповіддю. Проте максимум, на що спромігся «Андерлехт» – гол Мбоджи забитий рукою. Його волейбольні здібності арбітр оцінив «гірчичником».

https://www.youtube.com/watch?v=swn_ddY66Qw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися