Українські «звьозди» на підтанцовці у москалів
Україна

Українські «звьозди» на підтанцовці у москалів

23 січня 2021, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

У новорічну ніч на українських телеекранах було суцільне засилля російськомовного телепродукту. Повилазили і всі наші «звьозди», які вже шість років у Москві стрижуть там бабло.

Актриса Алла Мартинюк, колишня солістка російського гурту «Слівкі», зробила інший вибір. Ще до війни вона завоювала популярність в Росії, знялася у понад 70 фільмах і серіалах. Її навіть порівнювали з легендарною актрисою Бріджит Бардо. Але з початком Майдану, коли деякі наші «народні» драпали до Москви, Алла повернулася до Києва. Вона пройшла Майдан, а коли почалася війна, почала допомагати у госпіталях пораненим військовим. Пізніше уже їздила на Схід як волонтер. І стала для Росії «бендеровкой». А не так давно звання  Народного героя України удостоївся французький співак Поль Манондіз, у жилах якого тече італійська та французька кров. У Парижі він мав усе, але у 2015 році приїхав за коханою до Києва. І залишився тут. Він не лише закохався в українську дівчину, а й полюбив нашу країну, її пісні та народ, який бореться за свою волю з російським загарбником. Один зі своїх альбомів «Місія на небі» співак присвятив загиблому на Донбасі солісту Паризької опери Василю Сліпаку, котрий блискучу артистичну кар’єру поміняв на бронежилет і солдатські  берці. Манондіз особисто був знайомий з ним, тому біль цієї втрати для нього особливо гострий. Українські пісні у цьому альбомі він виконує чотирма мовами: українською, французькою, італійською та англійською. Щоб показати світові велич нашої історії та культури. «Україна дала мені багато, я намагаюсь віддавати їй кожен день. Я розумію зміст слів «Слава Україні!», «Слава нації!» Так, я артист, я не солдат. Я захищаю країну як артист України», – каже француз з великим українським серцем.   

Дивина! Наші артисти, які виросли в Україні, сьогодні на російських сценах тішать своїм співом глядача країни, яка нищить їхню Батьківщину, а іноземець приїздить до Києва, щоб співати українські пісні, відкриваючи їхню красу для всього світу…

Ніна РОМАНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися