Зеленський звернувся до Швейцарії із закликом заморозити активи російських урядовців
Україна

Зеленський звернувся до Швейцарії із закликом заморозити активи російських урядовців

19 березня 2022, 20:25
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський під час виступу перед парламентом Швейцарії закликав чиновників заморозити рахунки та активи чиновників РФ.

"Я хочу, щоб ви стали як українці у боротьбі проти зла. Щоб не було питання про ваші банки, де зберігаються гроші всіх тих, хто розв'язав цю війну. Це болісно і це неприємно, але це також боротьба проти зла, щоб було повне заморожування їх активів та рахунків. Це потрібно. Це велика боротьба. Ви це можете", - заявив президент.

Зеленський закликав чиновників заарештовувати нерухомість підсанкційних осіб у Швейцарії.

"Наші міста руйнуються за наказом тих, хто любить жити у ваших прекрасних громадах, насолоджуючись нерухомістю - і було б справедливо позбавити їх цього привілею, так само, як вони забирають будинки у нас", - сказав він.

Також глава держави висловився про відмову Nestle залишити російський ринок.

"Good Food – Good Life, - звучить її слоган. Це ваша компанія, і навіть зараз, коли звідти звучать погрози іншим країнам Європи та ядерний шантаж – хочу, щоб ви, швейцарці, стали, як ми, українці – і ми не втратили загальний шанс повернути мир, зупинити будь-які війни у ​​світі... Це було б справедливо позбавити їх цього привілею. Позбавити того, що вони забирають у нас. Я хочу, щоб ви були як українці у питанні бізнесу, який працює у Росії, незважаючи на вбитих дітей, людей, зруйновані міста", - додав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися