У Херсонській та Харківській областях через обстріл горять поля з урожаєм
Україна

У Херсонській та Харківській областях через обстріл горять поля з урожаєм

12 липня 2022, 14:36
0
-1
Сподобалось?
-1

Російські військові продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру. Перепадає, на жаль, також полям із урожаєм. І на деяких із них спалахують справжні пожежі.

Про такі випадки вже відомо у Херсонській та Харківській областях. Особливо плачевна ситуація в першому випадку, адже гасити полум'я в деяких громадах просто нема чим, передає 24 канал.
Вогонь буквально пожирає врожай. Окупанти виявляють максимальний цинізм. Вони не тільки крадуть зерно із тимчасово окупованих територій. Вони ще й роблять усе можливе, щоби у низці регіонів ми не змогли зібрати новий урожай.

Так, внаслідок ворожих обстрілів спалахнули поля на Херсонщині. Повідомляють, що пожеж у регіоні дуже багато. Найгірше те, що окремі громади просто не мають чим приборкувати вогонь. Аграріям доводиться власноручно рятувати врожай, який вони виростили.

Схожа ситуація у Харківській області. Минулої доби ворожі обстріли стали причиною займання дев'яти пожеж. Відомо, що полум'я охопило траву, поле з пшеницею, один навчальний заклад, а також житлові та адміністративні будинки.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися