Ідея приготування наваристого зеленого борщу на обід опублікована на сторінці нутриціологині Ульяни Науменко в Instagram. Страва виходить дуже поживною.
Інгредієнти:
- окріп – 400 мл
- м'ясо курячого стегна – 250 г (у сирому вигляді)
- Відео дня
- Play Video
- булгур – 2 ст.л. (40 г у сухому вигляді)
- цибуля – 50 г
- морква – 50 г
- щавель (або шпинат) – 50 г
- цибуля зелена – 20 г
- відварене яйце – 1 шт
- улюблені приправи
- оливкова олія – 1 ч.л.
- сметана – 2 ч.л.
Спосіб приготування:
- 1. У киплячу воду додати м'ясо, злити перший бульйон і варити на другому бульйоні.
- 2. На оливковій олії обсмажити нарізану цибулю і натерту моркву.
- 3. Перекласти у киплячу воду.
- 4. Додати булгур.
- 5. Проварити 15 хвилин і додати щавель, зелену цибулю та натерте яйце.
- 6. Проварити ще 10 хвилин і додати приправу.
- 7. Готову страву розділити навпіл.
- 8. Подавати зі сметаною.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!
Читайте також
Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...