В чому секрет смачного зеленого борщу
Україна

В чому секрет смачного зеленого борщу

17 січня, 13:15
0
0
Сподобалось?
0

Ідея приготування наваристого зеленого борщу на обід опублікована на сторінці нутриціологині Ульяни Науменко в Instagram. Страва виходить дуже поживною.

Інгредієнти:

  • окріп – 400 мл
  • м'ясо курячого стегна – 250 г (у сирому вигляді)
  • Відео дня
  • Play Video
  • булгур – 2 ст.л. (40 г у сухому вигляді)
  • цибуля – 50 г
  • морква – 50 г
  • щавель (або шпинат) – 50 г
  • цибуля зелена – 20 г
  • відварене яйце – 1 шт
  • улюблені приправи
  • оливкова олія – 1 ч.л.
  • сметана – 2 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. 1. У киплячу воду додати м'ясо, злити перший бульйон і варити на другому бульйоні.
  2. 2. На оливковій олії обсмажити нарізану цибулю і натерту моркву.
  3. 3. Перекласти у киплячу воду.
  4. 4. Додати булгур.
  5. 5. Проварити 15 хвилин і додати щавель, зелену цибулю та натерте яйце.
  6. 6. Проварити ще 10 хвилин і додати приправу.
  7. 7. Готову страву розділити навпіл.
  8. 8. Подавати зі сметаною.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися