Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт
Україна

Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт

8 березня, 13:13
0
0
Сподобалось?
0

Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м'ясо виходить соковитим та ніжним. Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум'яної скоринки.

Інгредієнти

  • курячі стегна 6 шт.
  • кефір 600 мл
  • часник 6 зубчиків
  • паприка солодка мелена 1 ст. л.
  • гірчиця 1 ч. л.
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • олія

Курячі стегенця промийте і обсушіть паперовим рушником.

Часник очистіть і дрібно наріжте.

У миску влийте кефір, додайте часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішайте.

М'ясо залийте маринадом із кефіру. Накрийте та відправте в холодильник на п'ять годин.

Дістаньте м'ясо, видаліть надлишки маринаду. Викладіть на деко, змащене олією.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Поради:

Кефір використовуйте будь-якої жирності або замініть натуральним йогуртом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися