Головним інгредієнтом маринування курячих стегенець є кефір. Завдяки кисломолочному продукту м'ясо виходить соковитим та ніжним. Замаринуйте курячі стегенця в кефірі з додаванням приправи, часнику та гірчиці, а потім запікайте в духовці до рум'яної скоринки.
Інгредієнти
- курячі стегна 6 шт.
- кефір 600 мл
- часник 6 зубчиків
- паприка солодка мелена 1 ст. л.
- гірчиця 1 ч. л.
- чорний мелений перець
- сіль
- олія
Курячі стегенця промийте і обсушіть паперовим рушником.
Часник очистіть і дрібно наріжте.
У миску влийте кефір, додайте часник, паприку, гірчицю, перець та сіль. Перемішайте.
М'ясо залийте маринадом із кефіру. Накрийте та відправте в холодильник на п'ять годин.
Дістаньте м'ясо, видаліть надлишки маринаду. Викладіть на деко, змащене олією.
Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 50-60 хвилин до рум'яної скоринки.
Поради:
Кефір використовуйте будь-якої жирності або замініть натуральним йогуртом.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!