Цей секретний рецепт вечері №1 допоможе швидко схуднути
Україна

Цей секретний рецепт вечері №1 допоможе швидко схуднути

25 березня, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

Дипломований дієтолог із багаторічним досвідом роботи Крістен Карлі поділилася своєю "секретною зброєю". Вона озвучила рецепт вечері, яка покликана не тільки вгамувати голод, а й сприяти зниженню ваги, пише Eat This, Not That.

Вечеря №1 для схуднення - секретний рецепт

За словами фахівця, цей рецепт незмінно виділяється серед інших.

"Це не жорстка дієта або швидкоплинна тенденція; це корисна і ситна їжа, приготована з урахуванням здорового харчування і зниження ваги", - зазначила вона.

Дієтологиня рекомендує готувати на вечерю хумус із куркою та салатом із помідорів і огірків. Така вечеря містить багато білка і клітковини, що допомагає травленню та контролювати голод.

Як приготувати:

Розріжте дві курячі грудки на чотири частини, змастіть оливковою олією, посипте приправами за смаком і смажте на середньому вогні до готовності.

У невеликій мисці приготуйте салат з огірків і помідорів. Додайте ¼ склянки нарізаних огірків, ¼ склянки розрізаних навпіл помідорів чері, 2 столові ложки нарізаної червоної цибулі, 1 столову ложку оливкової олії, 1 чайну ложку червоного винного оцту, ¼ чайної ложки перцю і ½ чайної ложки сушеного орегано.

Подавайте салат і курку з ¼ склянки готового хумусу.

Зазначається, що курка - чудовий спосіб отримати нежирний білок, який важливий для нарощування і зміцнення м'язів. Коли ви не ведете активний спосіб життя, м'язи спалюють більше калорій, ніж жир, тому наявність достатньої кількості білка в їжі може допомогти підтримувати здоровий обмін речовин. Білок також змушує вас почуватися ситим і задоволеним, що може допомогти запобігти переїданню.

Хумус багатий на клітковину і корисні жири. Клітковина допомагає травленню і підтримує стабільний рівень цукру в крові, тому ви довше залишаєтеся ситими та не відчуваєте такої сильної тяги до їжі. Корисні жири у хумусі, як-от оливкова олія і тахіні, корисні для серця і можуть зменшити запалення в організмі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися