Коли бійці заблукали, дорогу показав… кіт
Хмельниччина

Коли бійці заблукали, дорогу показав… кіт

30 грудня 2023, 11:30
0
1
Сподобалось?
1

Олег Богуцький з міста Городок на Хмельниччині. З першого дня війни пішов у військкомат, щоб захищати рідну країну, свою родину та маленьку донечку. «Якщо будемо всі сидіти вдома, ховатися, то хто ж буде нищити ворога?» – так пояснював свій вчинок. Дружина та донечка постійно молилися за нього. І зараз вони переконані, що саме ангел-охоронець врятував воїна та його побратимів.

Коли про незвичайний випадок чоловік розповів дружині Алісі, вона захотіла поділитися цією унікальною історією з усіма, щоб люди знали, яку велику силу має молитва.

– Це був перший вихід «на нуль» мого чоловіка. Три доби там побули, а тоді мали добиратися до вказаного місця, де їх чекали хлопці на машинах, щоб завезти до наших позицій, – переповідає дружина. – Але тоді була дуже погана погода. Дощі, похмуро, і бійці не змогли добре зорієнтуватися на місцевості. Не знали, куди йти до своїх. Раптово почався обстріл. Усі впали на землю. Одного військового поранили. Саме в цей небезпечний момент десь взявся кіт і почав лапою по обличчю бити Олега. Голосно нявкав. Трохи пробіжить, вертається назад. Ніби кличе за собою. Хлопці з недовірою на нього дивилися. Але іншого виходу не було, тому забрали пораненого побратима і почали помаленьку йти за пухнастим поводирем. Він їх вивів на знайому місцевість.

З тої радості, що добралися до своїх, Олег хотів забрати кота в теплий бліндаж. Хоч ніколи не любив цих тварин, але цьому пухнастику дуже хотів віддячити за порятунок. Та коли бійці сідали в машину й почали шукати котика – його ніде не було.

– Коли чоловік це розказував, у мене лилися сльози, – каже Аліса. – Навіть зараз, коли згадую – мурашки по тілу… Я знаю, що Бог є на небі. Й переконуюсь у цьому. Ми молимось і просимо. А Бог проявляє своє добро!

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися