Росія лякає глядачів сюжетом про 2-річних дітей з Прикарпаття, яким в руки дають... автомати
Івано-Франківщина

Росія лякає глядачів сюжетом про 2-річних дітей з Прикарпаття, яким в руки дають... автомати

9 вересня 2014, 11:02
0
0
Сподобалось?
0

 

Цинізм російських ЗМІ давно вийшов за усі межі. Кремлівські медійники вже не знають, як ще вислужитися перед «паном», тож не гребують навіть найсвятішим - у свої брудні інтриги втягують дітей. Так російський канал «Росія 24» показав, як на Прикарпатті створили... озброєний дитячий бойовий батальйон.

Шокуючу новину видала програма «Вести». Ведучий  розповів про те, що у селі Новиця Калуського району створили дитячий бойової батальйон, учасники якого поїдуть воювати на Донбас. «В Прикарпатье заработал первый в стране детский боевой батальон. Глава одного из сел решил вручить детям повестки в армию. Судя по рассказам местного ТВ, дети уже готовы воевать», - йдеться у сюжеті.

Мова йшла про діток від 2-х до 10-ти років. Цю маячню побачили мільйони глядачів. Як відеопідкріплення свого «матеріалу», російські журналісти використали сюжет із української програми, однак «фактажем» наповнили своїм. Насправді ж місцеві журналісти розповіли про прикарпатських діток із села Новиця, які вирішили створити свій добровольчий батальйон «Сокіл» для підтримання патріотичного духу місцевих мешканців. Вони стали свідками того, як сільський голова Володимир Головчак вручав чоловікам повістки в армію, тож і собі напросили у помічники. Пан Володимир від руки виписав діткам «повістки», вони одягнули вишиванки, озброїлися українським прапором і рушили від хати до хати з українським гімном на вустах і скринькою для добровільних пожертв бійцям на Схід...

Відео про дитячий бойовий батальйон

https://www.youtube.com/watch?v=Re2tjLZTEi0

Повний сюжет українського телеканалу про дитячий «батальйон»

https://www.youtube.com/watch?v=dXxdUeDIZo0

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися