«Волиньбаскет-WOG» потужно дебютував перед рідними глядачами, але без хеппі-енду
Волинь

«Волиньбаскет-WOG» потужно дебютував перед рідними глядачами, але без хеппі-енду

13 листопада 2015, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

Лише у п’ятому турі чемпіонату України серед команд баскетбольної суперліги луцький «Волиньбаскет-WOG» зіграв у рідних стінах перший поєдинок. І хоча суперником був БК «Миколаїв», який нині іде третім у турнірній таблиці, домашній дебют загалом вийшов непоганим. От тільки результат знову підкачав.

Почали лучани шикарно, вирвавшись вперед з рахунком 5:0. Але чи то перегоріли, чи то гості зрозуміли, що цього разу просто їм не буде. Миколаївці змогли вирівняти становище і на кінець першої 10-хвилинки вийшли з рахунком 22:18 на свою користь. «Волиньбаскет-WOG» виграв другу чверть, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей у рахунку – 36:37.

Після відпочинку команди видали найрезультативніший ігровий відрізок. В цілому боротьба була рівною, але з невеликою перевагою господарів. До того ж гості заробили технічний фол. Зрештою, перед останньою 10-хвилинкою лідер у  матчі таки змінився. Перед вирішальним відрізком рахунок був 58:56 на користь «Волиньбаскет-WOG». Але на останній крок до перемоги лучанам духу не вистачило. Гравці БК «Миколаїв» завершували матч дуже сконцентрованими, натомість у господарів майданчика комбінаційна гра розладналася. Тож гості виграли четверту чверть з рахунком 22:16, і весь матч загалом – 78:74.

Наступний матч «Волиньбаскет-WOG» проведе на виїзді із БК «Запоріжжя».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися