Шойгу привів у найвищу готовність «миротворчі» війська
Світ

Шойгу привів у найвищу готовність «миротворчі» війська

7 серпня 2014, 04:39
0
1
Сподобалось?
1

Міністр оборони Росії Сергій під час зустрічі з бійцями 15-ї окремої мотострілкової бригади заявив, що російські миротворці можуть знадобитися «несподівано».

«Світ змінився, змінився кардинально Як ви знаєте з минулих прикладів, в тому числі і цієї бригади, миротворчі підрозділи можуть бути затребувані несподівано. Саме тому підрозділи і бригади миротворчих сил повинні бути в постійній бойовій готовності», - доручив міністр.

Вчора військовослужбовці бригади відпрацьовували епізоди миротворчої операції, включаючи інженерну розвідку, супровід гуманітарних вантажів, охорону району розміщення біженців, евакуацію поранених і вивезення біженців через гуманітарний коридор.

На провокативні заяви Шойгу відреагував перший заступник глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко, пише «Українська правда».

«Миротворчий контингент, який стоїть біля україно-російського кордону вже більш ніж 5 місяців, важко назвати миротворчим. Тому його введення буде вважатися прямою агресією. Я вважаю, що сьогодні світова спільнота не піде на такий крок, як введення в Україну миротворчого контингенту з боку Росії», - зазначив він. І додав, що нині на сході України боротьба йде «з російськими спецпідрозділами, людьми, які найняті за гроші воювати проти української армії».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися