Фоменко відбирає надію в України
Україна

Фоменко відбирає надію в України

16 червня 2016, 22:06
4
-1
Сподобалось?
-1

Україна – Північна Ірландія – 0:2

Голи: 0:1 - Макаулі (50), 0:2 - Макгінн (90+6).

Україна: 12. П`ятов, 3. Хачеріді, 17. Федецький, 20. Ракицький, 13. Шевчук, 6. Степаненко, 9. Коваленко (21. Зінченко, 83), 16. Сидорчук (19. Гармаш, 75), 7. Ярмоленко, 10. Коноплянка, 11. Селезньов (8. Зозуля, 72).

Північна Ірландія: 1. Макговерн, 4. Макаулі, 5. Еванс Дж., 18. Хьюз, 20. Кеткарт, 8. Девіс С., 13. Еванс К. (17. Макнейр, 90+2), 14. Даллас, 16. Норвуд, 11. Вашингтон (21. Магенніс, 84), 19. Ворд (7. Макгінн, 69).

Швидкий футбол з гарним контролем м’яча внизу, з кількома нападниками, з великою кількістю ударів по воротах. Саме так мала виглядали гра української команди у цьому матчі, якщо ми хотіли досягнути успіху в протистоянні з суперником, котрий гарно обороняється, добре грає на «другому поверсі». Також перед установкою на гру у роздягальню синьо-жовтих принесли національні стяги з написами бійців АТО. Це мало допомогти налаштувати футболістів на справжній бій.

Але гарні сподівання почали розвіюватися, коли стали відомі стартові склади команд. Михайло Фоменко, головний тренер нашої команди, котра збиралася вигравати, виставляє на матч одного нападника, а Північна Ірландія – трьох!

Сама гра далі була ганебною. Потоптавшись біля воріт північних ірландців з півгодини, наша збірна взагалі почала зникати. Прикро вразили дії нашої головної зірки – Євгена Коноплянки. Під час однієї зі швидких атак суперник не встиг перекрити його фланг, але партнер, котрий рвався вперед по центру поля, так і не дочекався ривка Євгена, і гострота моменту згасла.

Останні 15 хвилин тайму взагалі вбили. Північна Ірландія почала володарювати на полі. Більше того, поблизу воріт П’ятова стало гаряче. Але до перерви голів забито не було.

Ще жевріла маленька надія, що у перерві Михайло Фоменко одумається і щось змінить. Однак по перерві українці вийшли у тому ж складі. Тобто нас усе влаштовувало!

Покарання довго чекати не довелося. На 50-й хвилині при стандарті на наші ворота Хачериді випустив Макаулі і той головою розстріляв дальній кут воріт. Запахло смаженим, цей запах уже почули, певно, й інопланетяни. Небеса посипали на поле град, головний арбітр матчу на кілька хвилин зупинив гру. Це був шанс заспокоїтись і час для прийняття рішень. Але цього знаку Михайло Фоменко не зрозумів… Коноплянка продовжував випускати м’яч в аут, падати і махати руками, подавати за ворота, але лишався на полі. Українці вперто «грузили» м’яч вперед, де легко «другий поверх» знімали гравці команди суперника. Правда два напівмоменти нарешті виникли у Селезньова. Двічі Євген пробивав головою, одного разу неточно, в іншому епізоді вдало зіграв Макговерн. Тут би Селезньову випустили когось на допомогу, але Фоменко вирішує зробити просто заміну по позиції. Селезньов сідає на лаву запасних, а на поле виходить Зозуля, котрого було помітно тільки у момент проведення заміни. Останній шанс українців був у Коваленка, але його удар був трохи неточним. Навіть в останні хвилини, коли наша збірна мала б організувати фінальний штурм, тренерський штаб не наважився випустити другого нападника. У покарання за безвольність і безініціативність під фінальний свисток українці отримали від північних ірландців другий гол і практично втратили шанси на вихід із групи.

https://www.youtube.com/watch?v=jWlMbeyqZgE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • nazar.pilipchuk@yand
    nazar.pilipchuk@yand

    Фоменка в відставку ,терміново.Позорище збірній

    16 червня 2016, 22:29
    Відповісти
  • Андр
    Андр

    Моразм фоменка відібрав надію у цілої країни! Нафіга було випускати цього рахіта сєлєзньова?

    16 червня 2016, 23:05
    Відповісти
  • Патріот
    Патріот

    По прибуттю до України усім бездарям включаючи Фоменко - одразу повістки і прямо в АТО! Одні на війні захищають Україну за 7 тис грн, а інші без толку мячики копають за мільйони

    16 червня 2016, 23:14
    Відповісти
  • очевидець
    очевидець

    при чому якби коваленко попав по воротам то все б було добре

    16 червня 2016, 23:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися