Путін знову говорить про гуманітарний конвой, НАТО заявляє про ймовірність військового вторгнення
Україна

Путін знову говорить про гуманітарний конвой, НАТО заявляє про ймовірність військового вторгнення

11 серпня 2014, 18:28
1
0
Сподобалось?
0

Президент РФ Володимир Путін заявив, що направляє в Україну «гуманітарний конвой». Про це він заявив у телефонній розмові з головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу. Про це повідомляє прес-служба Кремля, пише «Українська правда».

Путін акцентував увагу «на катастрофічних наслідках військової операції, що проводить київська влада в південно-східних регіонах, та необхідності термінової доставки в зону конфлікту гуманітарної допомоги».

«Відзначено, що російська сторона у взаємодії з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста спрямовує в Україну гуманітарний конвой», - йдеться в заяві.

Тим часом генсек НАТО Андерс Фоґ Расмуссен заявляє про високу ймовірність вторгнення Росії на схід України під виглядом гуманітарної операції.

«Ми бачимо, що Росія готує привід для такої операції під прикриттям гуманітарної місії. Ми бачимо нарощування військової потужності, яка може бути використана для проведення таких незаконних операцій в Україні», - зазначив генсек НАТО.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • dfcz
    dfcz

    Якщо Росія так вже дуже прагне надати гуманітарну допомогу, то нехай підвезе її до кордону з Україною, а далі вже українські водії та експедитори довезуть допомогу тим, хто її потребує. А сам вантаж треба прискіпливо перевірити, особливо на наявність радіоктивних речовин та інших невидимих факторів ураження, у тому числі бактеріологічних.

    12 серпня 2014, 15:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися