Керівник «тайної поліції» «ДНР», зареєструвався у Маріуполі як біженець для отримання пенсії
Регіони

Керівник «тайної поліції» «ДНР», зареєструвався у Маріуполі як біженець для отримання пенсії

16 березня 2015, 09:27
0
0
Сподобалось?
0

Колишній начальник кримінальної розвідки ГУМВС України в Донецькій області Анатолій Винокуров нині «трудиться» на дуже відповідальній посаді у «поліції» «ДНР». Але при усій своїй відданості ідеям «республіки» міліціонер-зрадник нещодавно зареєструвався у Маріуполі як біженець, щоб отримувати пенсію від «київської хунти».

Про це повідомив начальник ГУМВС України у Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

«Наприкінці минулого року ініціював збір даних про колишніх керівників міліції – нинішніх зрадників, які працюють в поліції ДНР.

Знайомтеся. Винокуров Анатолій Володимирович, 1971 року народження, полковник міліції. У квітні минулого року цей «трудоголік» звільнився з органів внутрішніх справ, з посади керівника кримінальної розвідки ГУМВС України в Донецькій області, у зв'язку з виходом на пенсію.

В даний час він організовує роботу кримінальної розвідки поліції ДНР.

24 грудня 2014 «біженець» Винокуров реєструється в Маріуполі, як вимушений переселенець, і подає документи на отримання пенсії від держави Україна! Завдяки втручанню правоохоронців пенсійні виплати він отримувати не буде. Також буде проведена перевірка, хто від його імені подавав документи для оформлення», - розповів Аброськін.

«Ідеями ДНРа ситий не будеш, тому зрадники не гребують просити допомоги у відданого ними держави», - додав головний міліціонер Донеччини.

Також на своїй сторінці у «Фейсбук» В’ячеслав Аброськін започаткував ведення фотольабому, в якому почав розміщувати фото міліціонерів-зрадників, які перекочували у незаконне формування «поліція» «ДНР».

https://www.youtube.com/watch?v=4GvcroqL0zA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися