На Волині активісти і учасники АТО заблокували склади російського підприємства
Волинь

На Волині активісти і учасники АТО заблокували склади російського підприємства

12 січня 2016, 11:02
0
1
Сподобалось?
1

Волиняни долучилися до загальноукраїнської акції блокування бізнесу російських тютюнових монополістів – холдингу «Мегаполіс». На Волині – у Ковелі та Луцьку – є склади «дочки» російської компанії «Мегаполіс-Україна».

Як повідомляє «Громадське.Волинь», акція розпочалась у вівторок, 12 січня. Один з організаторів блокади – народний депутат України Ігор Лапін. Також у ній беруть участь представники добровольчих підрозділів ЗСУ та МВС, учасники АТО з числа мобілізованих, активісти громадських формувань.

У Луцьку для ефективного блокування складів компанії «Мегаполіс-Україна» активісти використали вантажівки. За словами Ігоря Лапіна, хоча акція безстрокова, проте поки що попереджувальна, і триватиме кілька днів. До місця своє тимчасової «стоянки» учасники блокади привезли бочки та дрова.

«Акція пов’язана із фізичним блокуванням компанії «Мегаполіс». Ця компанія була створена Януковичем, який Саша Стоматолог, і паном Кесаєвим. Це є голова федерації ФСБ в Росії і він є власником 51% акцій компанії «Мегаполіс». Ми хочемо звернути увагу наших державних інституцій на монополіста, який порушуючи усі закони бізнесу, займає монопольне становище. Також ми вимагаємо включення пана Кесаєва до санкційного списку, як агента ФСБ і власника заводу, який виготовляє зброю (завод імені Дегтярьова), з якої потім вбивають наших солдатів», – зазначив Лапін.

https://www.youtube.com/watch?v=21a9tw0nv2U


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися