У Луцьку знову прощалися із військовим
Волинь

У Луцьку знову прощалися із військовим

28 березня 2016, 18:36
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вдруге за останні три дні лучани зібралися на сумну подію – похорон військового. Цього разу кількасот людей прийшли віддати данину пам'яті військовослужбовцю Олегу Горкавчуку. Його життя обірвалося 22 березня у зоні проведення антитерористичної операції у районі села Піски Донецької області.

Народився він у 1981 році, навчався у ЗОШ № 20, ПТУ №6. До мобілізації працював у компанії «Волиньхолдинг» у смт Торчин. На військову службу до був призваний до 128 окремої гірсько-піхотної бригади по мобілізації 28 квітня 2015 року.

У верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбулося відспівування Героя, яке провів митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Потому на Театральному майдані відбулася громадянська панахида. Серед інших слово взяв і директор з управління персоналом компанії «Nestle» в Україні та Молдові Юрій Демкович. Він виступав від імені п’ятитисячного колективу компанії, яка об’єднує підприємства зі Львова, Харкова, Києва, а також від імені менеджменту зі Швейцарії. За його словами, понад 60 мобілізованих працівників компанії став першим, хто, на жаль, втратив життя на сході України.

Після жалобних заходів у Луцьку труну з тілом Олега Горкавчука доправили у село Оздів Луцького району. Тут і поховали військового.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися