Росіяни посилюють підрозділи бойовиків, значне підкріплення висунули в район Маріуполя
Україна

Росіяни посилюють підрозділи бойовиків, значне підкріплення висунули в район Маріуполя

29 жовтня 2014, 10:46
0
0
Сподобалось?
0

Російські регулярні війська посилили свою присутність одразу на кількох ділянках фронту у Луганській та Донецькій областях.

Зокрема у Донецку (північний і північно-західний райони міста) розгорнулася «звідна бригада» російських регулярних військ та місцевих бойовиків. Основа «бригади» - доукомплектований батальйон «Оплот» і декілька дрібних терористичних груп. «Бригада» оснащена декількома десятками одиниць бронетехніки і до 30 одиниць артсистем.

Про це у Фейсбук повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

За його словами, відмічені випадки проникнення диверсійно-розвідувальних груп терористів в райони, контрольовані українськими військами, за окружною дорогою Донецька. Також у Донецьку зафіксовані мобільні групи російських військ, що діють без взаємодії з терористичними угрупуваннями. «Координаційний центр» російських ДРГ знаходиться на східній околиці Донецька. Раніше відзначалося перекидання у цей район командно-штабних машин (КШМ) військ РФ з Торезу.

Також значне посилення військової присутності спостерігається на маріупольському напрямку. Зафіксовано перекидання бронегрупи російських військ через район Саур-Могили к напрямку Тельманово. Бронегрупа включає до 20 одиниць бронетехніки, у тому числі 5-6 танків.

Поблизу самого Маріуполя відзначається активність супротивника у напрямку до траси Н20. Зафіксовано висунення з Новоазовська батальйонної тактичної групи. Її основа - російські найманці («кади рівці», осетини, «казаки») і місцеві терористи з ДНР і ЛНР.

Останнім часом російські військові не завжди навіть приділяють увагу маскуванню, пересуваючись на техніці з російською символікою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися