«Роздягнули, зламали ноги»: бойовики ХАМАС жорстоко знущалися над  громадянкою Німеччини. ВІДЕО 18+
Світ

«Роздягнули, зламали ноги»: бойовики ХАМАС жорстоко знущалися над громадянкою Німеччини. ВІДЕО 18+

9 жовтня 2023, 12:14
0
-2
Сподобалось?
-2

Після нападу палестинського бойового угруповання ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня в соцмережах поширили відео з тілом оголеної жінки, яку озброєні люди возили вулицями міста, знущаючись із неї.

 Жертвою бойовиків, ймовірно, була громадянка Німеччини Шані Лук, яка з групою туристів була на фестивалі просто неба на півдні Ізраїлю, коли відбувся напад терористів. Мати жінки впізнала її за дредами та татуюванням та благала через соцмережі допомогти знайти її дочку.

Що було на відео

Відео молодої жінки з дредами на кузові пікапа, оточеної бойовиками ХАМАС, почало циркулювати в соціальних мережах незабаром після нападу. На ньому видно жінку, роздягнену до нижньої білизни, її ноги зігнуті під неприродними кутами, а один з бойовиків хапає її за волосся. Також видно, як люди плюють на її тіло.

Обличчя жінки не видно, але її характерні дреди та татуювання допомогли родині ідентифікувати її як Шані Лук, повідомляє Washington Post.

Чи жива тепер жертва бойовиків, наразі невідомо.

Що відбувалося на фестивалі

Шані Лук була присутньою на фестивалі просто неба біля кібуца Урім на півдні Ізраїлю — біля кордону із сектором Гази. Ця танцювальна вечірка тривала цілу ніч та відбувалася  з нагоди єврейського свята Суккот. Але коли почало світати, почулося завивання сирен та вибухи ракет.

Потім на території, де відбувався фестиваль, з'явилися озброєні люди, які почали стріляти у натовп, повідомляє CNN. Відвідувачі у паніці втікали, поруч з втікачами падали на землю убиті люди.

На відео, яке поширюється в соціальних мережах, видно, як сотні учасників тікають зі своїх автомобілів, біжать по порожньому полю, а на задньому плані лунають постріли.

Що говорила мати Шані Лук

Рікарда Лук, яка є матір’ю ймовірної жертви, поділилася відео, яке поширилося в соціальних мережах, де вона благала надати більше інформації про те, що сталося з її донькою, якій близько 20 років і вона має подвійне громадянство Німеччини та Ізраїлю.

“Сьогодні вранці моя донька Шані Лук, громадянка Німеччини, яка була з туристичною групою на півдні Ізраїлю, була викрадена палестинським ХАМАСом. Мені надіслали відео, на якому я чітко бачу свою доньку без свідомості в машині з палестинцями”, — сказала вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися