Такий спосіб приготування дозволяє сочевиці не перетворити її на кашу. Подавайте як на гарнір або використовуйте для салатів.
Інгредієнти
- сочевиця червона 150 г
- вода 250 г
- сіль 0,5 ч. л.
Зерна червоної сочевиці добре промийте під струменем холодної води.
Викладіть у скляний посуд, який призначений для мікрохвильової печі.
Влийте гарячу воду і відправте до мікрохвильової печі на сім хвилин, не накриваючи кришкою, на сильний режим 900-1000 Вт.
Поради:
Якщо потужність вашої мікрохвильової печі менша, то час готування збільшіть на дві хвилини.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!
Читайте також
Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...