Для приготування сирних сирків використовуйте якісні продукти. Чим жирнішими будуть сир і масло, тим смачнішими вийдуть сирки. Основними інгредієнтами десерту є сир та шоколад. Такі сирки сподобаються і дітям, і дорослим.
Інгредієнти
- сир 9% 400 г
- вершкове масло 50 г
- цукрова пудра 50 г
- ванільний цукор 2 ч. л.
- молочний шоколад 150 г
- олія 25 мл
З'єднайте сир, цукрову пудру, ванільний цукор та м'яке вершкове масло. Перебийте у блендері до однорідної маси. Руки трохи змочіть водою і сформуйте сирки будь-якої форми. Викладіть на дошку вкриту плівкою і відправте в морозильну камеру приблизно годину.
Молочний шоколад розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Влийте олію і перемішайте.
Сирки надягніть на шпажки, більше ніж на половину занурте в шоколад і переверніть. Перекладіть на пергамент і вийміть шпажку. Відправте холодильник для повного застигання.
Поради:
Шоколад можна використовувати не лише молочний, а й чорний.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!