Cирки у молочному шоколаді: рецепт вишуканого десерту
Україна

Cирки у молочному шоколаді: рецепт вишуканого десерту

19 березня, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

Для приготування сирних сирків використовуйте якісні продукти. Чим жирнішими будуть сир і масло, тим смачнішими вийдуть сирки. Основними інгредієнтами десерту є сир та шоколад. Такі сирки сподобаються і дітям, і дорослим.

Інгредієнти

  • сир 9% 400 г
  • вершкове масло 50 г
  • цукрова пудра 50 г
  • ванільний цукор 2 ч. л.
  • молочний шоколад 150 г
  • олія 25 мл

З'єднайте сир, цукрову пудру, ванільний цукор та м'яке вершкове масло. Перебийте  у блендері до однорідної маси. Руки трохи змочіть водою і сформуйте сирки будь-якої форми. Викладіть на дошку вкриту плівкою і відправте в морозильну камеру приблизно годину.

Молочний шоколад розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Влийте олію і перемішайте.

Сирки надягніть на шпажки, більше ніж на половину занурте в шоколад і переверніть. Перекладіть на пергамент і вийміть шпажку. Відправте холодильник для повного застигання.

Поради:

Шоколад можна використовувати не лише молочний, а й чорний.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися