Суддівські помилки допомогли «Олімпіку» перемогти «Волинь»
Волинь

Суддівські помилки допомогли «Олімпіку» перемогти «Волинь»

29 жовтня 2016, 23:48
0
0
Сподобалось?
0

У 13 турі чемпіонату команда Віталія Кварцяного завітала до Сум, де свої домашні матчі проводить «Олімпік». Тут «Волинь» зазнала історичної поразки. Раніше донецька команда ніколи не перемагала лучан.

«Олімпік» – «Волинь» – 2:1

Голи: 0:1 – Дудік (27), 1:1 – Поступаленко (32), 2:1 – Гришко (52).

«Олімпік»: 1. Махарадзе, 3. Гришко - к, 4. Парцванія, 8. Доронін, 9. Гошкодеря, 14. Поступаленко (45. Хомутов, 83), 17. Шестаков, 20. Матяж (34. Танчик, 69), 23. Нємчанінов, 32. Іллой-Айєт, 94. Гринь (7. Драченко, 85).

«Волинь»: 73. Марчук, 47. Романюк, 18. Логінов, 22. Шаповал, 13. Шабанов, 9. Мемешев, 7. Герасимюк – к (67. Мелінишин, 72), 20. Задерецький (76. Ляшенко, 37), 97. Дудік, 59. Деда (25. А. Никитюк, 34), 38. Петров.

Слід зазначити, що у цьому матчі «Волинь» мала кілька суперників. Звичайно ж обом командам довелося боротися з погодними умовами. У ночі перед матчем у Сумах йшов мокрий сніг. Під час гри добряче дощило. Тож поле сумської арени досить швидко втратило «товарний» вигляд.

«Волинь» у цьому матчі дуже старалася, але не виблискувала в атаці. Та, попри це, саме лучани відкрили рахунок у матчі. Петров у штрафному майданчику виграв «повітря» і скинув м’яч на Деду під удар, проте у нього з ударом не склалося. Але тут-як-тут виник Дудік і розстріляв ворота «Олімпіка».

Лучани занадто перейнялися своїм успіхом і досить скоро втратили перевагу. Гола у ворота Марчука коштувала розслабленість підопічних Кварцяного під час подачі від кутового прапорця. Номінальні господарі матчу розіграли м’яч так швидко, що більшість гравців «Волині» навіть не встигли зайняти свої місця. Досвідчений Поступаленко опинився на ударній позицій і з достатнього гострого кута увігнав «круглого» у ворота.

На початку другого тайму господарі поля вийшли вперед. Цього разу лучани вдало відоборонялися після кутового, але «Олімпік» організував атаку другим темпом. Зрештою Гришко головою переграв воротаря луцької команди. Щоправда у момент передачі автор гола був найближче від усіх до воріт Марчука, проте суддівська бригада цього не помітила.

Лучани намагалися відігратися, але реальних моментів для цього не було. Наприкінці матчу знову трапився епізод, через який у «Волині» можуть бути обґрунтовані претензії до арбітражу. Лучани подали кутовий на ворота господарів, і м’яч влучив у руку одному з гравців «Олімпіка». Арбітр мав ставити пенальті, але чи то не побачив добре епізод, чи то вирішив, що гра рукою була не навмисною.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися