Понад  50 відсотків волинських домогосподарств отримали субсидії
Волинь

Понад 50 відсотків волинських домогосподарств отримали субсидії

25 квітня 2018, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

Субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у березні отримували 169,7 тис. домогосподарств області (50,4% їх загальної кількості), що на 0,4% більше, ніж рік тому, -інформує управління статистики в області.

Середній розмір призначеної субсидії  на одне домогосподарство у березні становив 946 грн.

Крім того, у січні–березні 1,6 тис. домогосподарств призначені субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на загальну суму 4,8 млн.грн. Середній розмір такої призначеної субсидії на одне домогосподарство  у березні становив 3157,1 грн.

 Міністерство соціальної політики роз'яснило, що автоматичний перерахунок субсидій на основі доходів людей буде проведено у травні.  

У квітні буде перерахунок субсидій не на основі доходів людей, а враховуючи те, що квітень - неповний опалювальний місяць. Перерахунок буде здійснюватися на тих же умовах, як і в жовтні минулого року, коли призначали "зимові" субсидії".

Відзначається, що в травні органи соцзахисту будуть брати до уваги доходи, отримані в третьому і четвертому кварталах 2017 року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися