У Луцьку чоловік  розігрує власний автомобіль, щоб запустити виробництво дронів
Волинь

У Луцьку чоловік розігрує власний автомобіль, щоб запустити виробництво дронів

11 січня, 09:28
0
1
Сподобалось?
1

Лучанин Олександр Левчук запустив розіграш автомобіля Nissan Altima 2016 року випуску вартістю понад 10 тисяч доларів. За виручені кошти він хоче запустити виробництво FPV-дронів для українських захисників.

Як розповів Олександр Левчук ІА «Волинські Новини», іншого способу знайти фінансування на таку ініціативу наразі немає. Гроші лучанину необхідні для закупівлі обладнання з виробництва безпілотників, придбання комплектувальних та оплату інженерних послуг.

«Не шкодую розігрувати власне авто, бо іншого варіанту знайти кошти на запуск виробництва FPV-дронів поки не знаходжу. Просити в когось гроші я не звик. Тому готовий обміняти автівку на донати», – каже лучанин.

Олександр Левчук додав: попри те, що має велику кількість друзів і знайомих, не був певен, що збере суму в понад $10 тисяч – це вартість машини. Але його ініціативу підтримали друзі та громадськість, тому вирішив запустити збір.

 «Простіше було б її продати і не влаштовувати розіграшу. Це стримувало. Але мою ідею підтримало чимало знайомих. Тому хочу зібрати суму, що перевищує вартість автомобіля. Для цього й організували розіграш», – наголосив власник машини.

Мінімальна мета – 390 тисяч гривень. Якщо така сума не збереться, то всі донати будуть повернені або, за бажанням учасника розіграшу, перераховані на інші важливі збори.

Як стати учасником розіграшу

Щоб стати учасником розіграшу автомобіля Nissan Altima, необхідно зробити донат у розмірі 500 гривень на вказані нижче реквізити. Після цього людина отримує шанс на перемогу.

«Сума внеску може бути більшою, тоді й шансів на виграш буде більше, – зазначає організатор. – Приміром, за донат у 1000 гривень ваші шанси подвоюються, за донат у 10 тисяч – збільшуються у 20 разів».

Переможця визначать за допомогою рандомайзера (генератора випадкових чисел) 25 лютого.

Реквізити для участі в розіграші

Карта ПриватБанку 5523245802997450

Monobank https://send.monobank.ua/jar/6VRkPwSJ7X

Важливо: при переказі коштів необхідно вказати ім’я (за бажанням і прізвище) та контактний номер телефону, щоб у разі ймовірного виграшу автівки з вами могли зв’язатися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися