Україна була дуже сильною, але німці були сильніше
Україна

Україна була дуже сильною, але німці були сильніше

13 червня 2016, 11:04
0
0
Сподобалось?
0

Німеччина – Україна – 2:0

Голи: 1:0 – Мустафі (19), 2:0 – Швайнштайгер (90+3).

Німеччина: 1. Ноєр, 2. Мустафі, 3. Гектор, 4. Геведес, 6. Хедіра, 11. Езіл, 11. Дракслер (9. Шюррле, 79), 13. Мюллер, 17. Боатенг, 18. Кроос, 19. Гьотце (7. Швайнштайгер, 89).

Україна: 12. П'ятов, 3. Хачеріді, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Зозуля (11. Селезньов, 66), 9. Коваленко (21. Зінченко, 74), 10. Коноплянка, 13. Шевчук, 16. Сидорчук, 17. Федецький, 20. Ракицький.

Від стартового матчу України на чемпіонаті Європи, кажучи відверто та без емоцій, ми на багато не розраховували, адже грати потрібно була не аби з ким, а з самими чемпіонами світу. Проте гра показала, що все могло скластися для українців досить непогано.

Перший тайм у виконанні німців та українців можна назвати поки що найцікавішим на нинішньому чемпіонаті. Команди показали дуже високі швидкості й створили стільки гостроти, скільки не було у кількох попередніх матчах разом узятих. І що найприємніше відзначати, більш значний внесок у видовищність поєдинку зробили наші футболісти.

Перший справжній момент у грі виник поблизу воріт Ноєра уже на 9-й хвилині. Федецький на фланзі у підкаті відібрав м’яч в опонента і виклав м’яч на лінію штрафного майданчика на Коноплянку. Євген відправив «круглого» у самісіньку дев’ятку, проте голкіпер німців цього вечора був неперевершеним і врятував свою команду. Потім настало невеличке затишшя. Яке перервалося голом. Чемпіони світу вибороли стандарт неподалік штрафного майданчика нашої команди, і Мустафі виявився найспритнішим у боротьбі «на другому поверсі». У першому таймі німці мали ще одну нагоду. Хедіра вибіг на побачення з П’ятовим, але наш голкіпер його просто з’їв.

Увесь час, що лишався до свистка на перерву, українці провели на воротах суперника. Причому там було настільки гаряче, що очі в німецьких футболістів ставали все більшими від несподіванки. Чемпіонів світу від голу врятував Нойєр, парируючи удар Хачериді головою. Українці розривали фланги німецької оборони, гарно трудилися Сидорчук, Шевчук, Коноплянка і Ярмоленко. Ледь не кожна флангова подача несла в собі загрозу. Одного разу українці навіть відправили м’яч у сітку воріт Ноєра, це зробив Ярморленко, проте трохи раніше положення поза грою зафіксували у Федецького, який переправив «круглого» на дальню стійку. Неймовірний момент створив Ярмоленко для Коноплянки, хоча удар у Євгена не дуже вийшов, проте Боатенг лише в останній момент, уже валячись у ворота, в акробатичному стрибку виніс м’яч з лінії воріт. Комп’ютерне моделювання моменту засвідчило – куля таки не перетнула межу. Також був ще небезпечний удар Шевчука. Ще українці подали серію кутових, але забити так і не змогли.

Наствник чемпіонів світу Йоахім Льов, зрозумівши, що гра у відкритий футбол з Україною його команді цього вечора його команді нічого добро не обіцяє, вніс тактичні корективи, і гра кардинально змінилася. Німці збивали темп, граючи у надійний короткий пас, а у разі втрати м’яча включали дуже високий пресинг аж до штрафного майданчика нашої команди. Протидії такій грі українці знайти не змогли. За увесь тайм можна відзначити хіба що класний удар Ракицького зі штрафного, який «потягнув» Ноєр. Німці мали більше нагод. Після удару Крооса м’яч зачепив хрестовину, ще були постріли від Гьотце та Хедіри. З ними П’ятов впорався.

Уже в компенсований час наші заробили кутовий і вся команда, крім голкіпера пішла в штрафний майданчик суперника. Кутовий розіграли невдало, німці вибігли у швидку контратаку 5 в 2, зрештою Езіл віддав під удар Швайнштайгеру, а капітан Бундестіму розстріляв ближній кут воріт.

У цьому матчі німці ще раз підтвердили свій високий рівень, очоливши з першого туру групу «С», а українці показали, що теж мають серйозні амбіції на нинішньому Євро. Потрібно тільки взяти своє у матчах з Польщею та північною Ірландією.

https://www.youtube.com/watch?v=zE93tRnWzBM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися