Путіна перед Меркель виправдовуватиме... Горбачов
Світ

Путіна перед Меркель виправдовуватиме... Горбачов

6 листопада 2014, 16:59
1
-1
Сподобалось?
-1

 

Екс-президент СРСР Михайло Горбачов заявив, що на форумі «Нова політика» в Берліні та на зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель «твердо займе позицію захисту Росії і її президента Володимира Путіна». Привід для поїздки - 25-річчя руйнування Берлінської стіни, лейт-мотив подорожі - заклик кота Леопольда з усім відомого мультика: «Давайте жити дружно».

Про це сказав Горбачов «Інтерфаксу». У всіх бідах України він тепер звинувачує США. Мовляв, на його тверде переконання, проблема України - це всього лише привід, за який змогли вчепитися США. «Росія пішла на нові відносини, створювала нові структури співробітництва. І все було б добре, але не всім у США це сподобалося. У них інші плани, їм потрібна інша ситуація, така, щоб вони могли скрізь влазити. Буде погано чи добре, це вже їх не стосується. Важливо, що вони влізли», - сказав Горбачов. При цьому він наголосив на важливості Путіна для Росії, бо «ніхто так не захищає інтереси країни, як її президент». У свою чергу, сам Горбачов готовий захистити і Росію, і її лідера.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сергей
    Сергей

    Горбачов, йов-йов! Как же я тебя раньше уважал, неглядя на массовое поливание грязью! Да ведь Путин&Co тебя уже с говном смешал! Путлерские идейные "теоретики" называли тебя предателем Родины, поэтому - признайся, бедняга, - ты и струхнул, что твои яйца аннексирует эфэсбэ.

    7 листопада 2014, 14:04
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися