МІРОНОВ з дружиною
Світ

Кацапський партійний бос, депутат та його п’ята дружина викрали в Україні двох діток

13 січня, 12:00
0
-1
Сподобалось?
-1

У кінці серпня 2022 року до Херсона прибула дама, яку окупанти представили як начальницю управління з прав дітей москви. Це п’ята(!) дружина депутата госдуми, лідера так званої «справєдлівой росії», лютого ненависника України 70-річного Сєргєя Міронова – Інна Варламова (до речі, для неї це четвертий шлюб).

Кацапка одразу вирушила до місцевого будинку дитини, який на той час очолювала колаборантка Тетяна Завальська. Видно, питання, яке цікавило москвичку, було узгоджене наперед. Тобто Варламова мала забрати із собою заздалегідь вибраних діток і негайно залишити місто. Бо Херсон хоч і був окупований, але рашистам тут спуску українці не давали.

Та по приїзді виявилося, що десятимісячна Маргарита Прокопенко та дворічний Ілля Ващенко, котрих мала забрати Варламова, прихворіли і перебувають у лікарні. Кажуть, що безстрашні херсонці спеціально приховали діток у надії не дати вивезти їх з України.

У лікарню з’явилася Варламова з вимогою віддати дітей, бо вона має негайно їхати до росії. Та ще тиждень лікарям вдається відбиватися. Однак, коли пішли прямі погрози медперсоналу, дітей віддали. До звільнення Херсона українськими військами залишалося трохи більше двох місяців. Офіційно було заявлено, що дітей вивозять до москви «для обстеження та подальшого лікування і реабілітації». Однак, як показав час, українських діток викрали з України, щоб зробити їх у майбутньому яничарами.

Через тиждень після того, як малюків вивезли, вони опинилися в Підмосков’ї. Вже в листопаді 2022 року в Подольському суді розглядалася справа про усиновлення маленької Маргарити. Зацікавлена особа… Інна Варламова. Дівчинці, котрій на той момент було трішки більше року, змінили все: місце народження, ім’я, прізвище. Тепер вона Марина Сергіївна Міронова, місце народження – Подольськ московської області. Батьки, зрозуміло хто – пристаркуватий Сєргєй Міронов та його п’ята дружина Інна Варламова. Де перебуває на даний момент Іллюша Ващенко, невідомо. Кому він дістався і для чого – таємниця.

– Рідна мама Маргарити Прокопенко була позбавлена батьківських прав, тато помер, – розповіла Наталя Лютикова, лікар херсонської лікарні. – Але у дівчинки в Україні є родичі, котрих ніхто не питав дозволу на вивезення дитини до росії. Так само й Іллюша Ващенко. У них немає батьків і в них украли ще й Батьківщину.

З точки зору міжнародного права, така дія, яку вчинили представники росії по відношенню до українських дітей, кваліфікується як військовий злочин і вважається геноцидом. Найстрашніше те, що із захоплених рашистами українських територій за час повномасштабної війни викрадено і вивезено до росії більше десяти тисяч наших дітей. Так кацапи хочуть поліпшити свій генофонд, а Україну позбавити її майбутнього. На їхні голови за цей злочин має бути страшна кара. І вона буде!

Раїса КОЗАЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися