Кредитні канікули для учасників АТО уже в дії
Актуально

Кредитні канікули для учасників АТО уже в дії

11 липня 2014, 09:41
0
0
Сподобалось?
0

Для військовослужбовців та мобілізованих діють «кредитні канікули» на час особливого періоду, який розпочався 18 березня 2014 року. Таку ініціативу Національного банку підтримали усі комерційні та державні банки України. Про це повідомив начальник Управління Національного банку України у Волинській області Олександр Бєлік на зустрічі з головою облдержадміністрації Григорієм Пустовітом.

Він розповів, що у 28 банківських установах України вже розроблені спеціальні програми для оптимального вирішення питань відстрочки за кредитами для військовослужбовців. Вісім банків ще поки розробляють окремий механізм, решта - працюють індивідуально з кожним клієнтом. Отримати «кредитні канікули» можна у відділеннях банку-кредитора, за особистим зверненням, надавши відповідні документи: заяву, копію військового квитка і довідку з військової частини, де триває служба. Зробити це також може довірена особа.

З відповідними заявами до банків звернулися вже понад 2500 тисяч українських військових, які несуть службу у зоні АТО.

Окрім того, начальник Управління Нацбанку України у Волинській області  зауважив, що окремі банківські установи не зупиняються на програмі «кредитних канікул». Зокрема, «Ощадбанк» анулював усі кредитні зобов'язання чотирьох загиблих волинян із «Небесної сотні». Олександр Бєлік висловив сподівання, що таку ініціативу переймуть й інші банки.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися