У лучанина викрали гроші, які він тривалий час збирав на дорого вартісну операцію для сина
Кримінал

У лучанина викрали гроші, які він тривалий час збирав на дорого вартісну операцію для сина

30 вересня 2015, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

Вчора зловмисники похазяйнували у квартирі начальника вiддiлу адмiнiстрування Державного реєстру виборцiв Волинської ОДА Віктора Стасюка. Про це він сам повідомив у «Фейсбук».

«Втрату заначки у 5 тисяч гривень, яка призначалася для сплати частини іпотечного кредиту, та кількох золотих речей дружини, можна якось пережити», – зазначив Віктор Стасюк.

Однак зловмисники вкрали і майже 20 тисяч доларів, які лучанин активно збирав з допомогою рідних, друзів та колег на операцію для свого сина Максима. У нього – важка недуга (множинна каверзна ангіома головного мозку). Операція – єдина можливість врятувати дитину. Такого роду оперативні втручання роблять лише за кордоном. Залежно від клініки та методу лікування операція коштуватиме 15-50 тисяч доларів.

«Це дуже великі кошти, які грабіжники самі ніколи не повернуть, якщо не станеться чудо і наша міліція їх не знайде. Але у цьому чи наступному житті цих покидьків цей їхній вчинок ляже важким тягарем на їх карму чи душу (хоча не впевнений, що вона у них є, бо коли вони шукали гроші вони відкрили папку з документами на файлі з моїм листом до одного нардепа щодо надання допомоги на лікування сина і так її (папку) і залишили!)», – додав Віктор Стасюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися