Офіційно: Україна нарешті злучить війська іноземних держав
Україна

Офіційно: Україна нарешті злучить війська іноземних держав

17 липня 2014, 19:51
0
0
Сподобалось?
0

 

Нарешті! Перед засіданням РНБО Петро Порошенко заявив: «Ми змінюємо тактику, яка дозволить нам якісно діяти в умовах безпосереднього залучення збройних сил іноземних держав».

Ситуація в зоні АТО продовжує залишатися вкрай напруженою. Президент наголосив, що є відеодокази, неспростовні розрахунки, свідчення, супутникові фотознімки, інша доказова база щодо застосування проти України вогню з території Російської Федерації. Тому діяти потрібно більш рішучіше. Порошенко високо оцінив мужність і героїзм українських воїнів, які утримують під вогневим контролем українсько-російський кордон.Окремо він відзначив підрозділи Національної гвардії, «які рішуче протистояли в бою з противниками, яких ідентифіковано як російських військовослужбовців».

Також глава держави повідомив, що лише за вчорашній день були атаковані 3 українських літака. «Майстерність наших льотчиків дозволила зберегти літаки, ми втратили лише один літак, два - посадили на аеродром, і я прийняв рішення про представлення до державних нагород обох пілотів» - додав він.

Джерело: Українська правда

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися