Інформацію про взятого волинянами у полон російського строковика підтвердили на його батьківщині — його можуть поміняти на Савченко?
Волинь

Інформацію про взятого волинянами у полон російського строковика підтвердили на його батьківщині — його можуть поміняти на Савченко?

18 липня 2014, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Керівник інституту військово-політичного аналізу та групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук надав підтвердження факту, про взяття у полон 19-річного солдата-призовника військовими 51-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волиньского.

«Учора ми повідомляли про те, що в Луганській області узятий в полон російський військовослужбовець термінової служби - «зелений чоловічок». Виявилось, хлопчина родом з Омська. Там вже впадають в істерію з приводу того, що це тіло «погрожують розстріляти» в Україні», - написав він у Фейсбук.

Зокрема Тимчук дає посилання на видання «Омск-регион». Як випливає з публікації волиняни полонили 19-річного мешканця Омська Андрія Балобанова.

Виданню вдалося додзвонитися до батьків солдата. Батько Андрія Сергій Балобанов насилу стримував емоції: «Мені зараз дуже погано, і я не знаю, що мені робити. Мій старший син Олексій вже відслужив, працює в Пітері. Йому вже дві доби якийсь «український представник»  дзвонить, обіцяє прислати фотографії і відео. Говорить, що Андрія узяли в полон на ростовській межі».   За словами батька, «представники» обіцяють розстріляти Андрія, якщо російська сторона не відпустить українську льотчицю Надію Савченко. «Андрій за фахом радіо зв'язківець, він добре володіє комп'ютером. Що зараз робити, не знаю, нам потрібна допомога», - розповів Сергій Балобанов.   Старший брат Андрія Балобанова Олексій, розповів, що востаннє зранку 18 липня з ним розмовляла якась дівчина. Затримали ж його нібито між селищами Маринування Донецької області і Куйбишево Ростовської області», - пише видання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися