Коханка Путіна Кабаєва з дітьми сховалася в Швейцарії
Україна

Коханка Путіна Кабаєва з дітьми сховалася в Швейцарії

13 березня 2022, 01:20
0
1
Сподобалось?
1

Коли Росія почала масове військове вторгнення в Україну, 38-річна гімнастка Аліна Кабаєва вирушила в "дуже відокремлене і дуже безпечне" шале недалеко від Лугано в Швейцарії зі своїми маленькими дітьми, батьком яких вважається президент РФ Володимир Путін. 

ЗМІ вдалося з'ясувати подробиці розкішного життя коханки Путіна, - пише УНІАН.

"Гімнастка, яка завоювала золоту олімпійську медаль, Аліна Кабаєва, яку колись називали "найбільш гнучкою жінкою Росії", за повідомленнями, вирушила в "дуже відокремлене і дуже безпечне" шале з маленькими дітьми, коли в Україну в'їхали російські танки", - йдеться в повідомленні видання.

За даними журналістів, 38-річна Кабаєва, яку багато хто вважає матір'ю двох синів Путіна, а можливо, і двох дочок, живе в розкішному захищеному особняку.

"Поки Росія розвалюється через санкції, це ідеальне місце для Путіна, щоб відправити Аліну та їхніх дітей", - додало джерело.

За словами журналістів, в місці, де оселилася Кабаєва з нащадками Путіна після початку російсько-української війни, переважають дорогі ресторани, аптеки, банки, брендові магазини, елітні лікарні і "вилизані" вулички.

Виданню також вдалося з'ясувати деякі деталі народження дітей Путіна.

В одній VIP-клінік під назвою Clinicа Sant'Аnna, що знаходиться недалеко від Лугано, за інформацією місцевого телеканалу, в 2015 році Кабаєва народила Путіну дівчаток-близнючок. Повідомляється, що президент Росії був присутній при пологах, тому в клініці знімали дві палати – для пари з немовлятами і охоронців.

"Купаючись в теплих весняних сонячних променях на цьому тижні, контраст між спокоєм Sant'Аnna і пологовим будинком, який розбомбили російські війська в Маріуполі, не може бути різкіше", – йдеться в матеріалі The Mirror.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися