Єдина помилка воротаря «Волині» вилилася у поразку у Житомирі
Волинь

Єдина помилка воротаря «Волині» вилилася у поразку у Житомирі

29 квітня 2021, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

Матчем між «Поліссям» та «Волинню» розпочався 24-й тур  української першої футбольної ліги. Навіть сенсу немає розмірковувати про те, за чим до Житомира їхала Луцька команда. Необґрунтовані втрати очок у кількох попередніх матчах помітно віддалили лучан від омріяної мети підвищитися у класі. То ж у Житомирі потрібна була лише перемога.

«Полісся» – «Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Коваль (7).

«Полісся»: 33. Маханьков, 77. Понєдєльнік, 3. Швець – к, 37. Прокопчук, 15. Власюк, 36. Тєрєхов, 22. Грицук (91. Гавриленко, 85), 23. Ковальов (17. Галенко, 68), 9. Галенков, 16. Глагола (5. Притиковський, 81), 11. Коваль (7. Островський, 77; 44. Жук, 90).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 15. Приймак (22. Коломоєць, 84), 93. Цюпа, 11. Шарпар, 16. Рябов, 7. Протасов (98. Ляшенко, 71), 26. Мартинюк (34. Климець, 46), 8. Чачуа (6. Войтіховський, 46), 10. Оринчак (17. Кобзар, 88).

Вилучення: Галенков (66).

«Волинь» розпочала гру з високого пресингу, намагаючись одразу закрити суперника на його половині поля. Однак всі карти і плани на гру перемішала дитяча помилка вже на 7-й хвилині. Нічого не віщувало проблем. На своїй половині поля Сергій Сімінін вкинув аут на Владислава Приймака, той відпасував на голкіпера, а от Владислав Леванідов дещо «заспав» і його встиг накрити форвард житомирян Владислав Коваль, котрий відібрав м’яч і відправив його у ворота. Буквально одразу «Полісся» ледь не добило лучан. Денис Галенков у швидкій контратаці вискочив на побачення з Леванідовим, але цього разу кіпер лучан був як скеля й врятував свою команду.

Лучани швидко оговталися й влаштували облогу воріт «Полісся», та от з креативністю у команди знову біда. Коефіцієнт ефективності від чисельних стандартів та навісних подач виявився нульовим. Не йшли у першому таймі й удари у лучан, найближчими до успіху були Сергій Сімінін та Євген Протасов.

У перерві «Волинь» провела дві заміни для посилення атаки. Олександра Мартинюка поміняв форвард Олександр Климець, а замість Амбросія Чачуа вийшов оборонець Максим Войтіховський. Але й ці перестановки не зіграли.

Остаточно перебрату інціативу у матчі лучанам вдалося після 66-ї хвилини, коли господарі поля залишилися у меншості. Арбітр вилучив з поля Галенкова, котрий недозволеним прийомом завалив Климця перед лінією штрафного майданчика «Полісся». Богдан Оринчак класною точкою для удару зі штрафного за 17 метрів до воріт не скористався – просто пробив у стінку.

У час, що залишився, практично весь час обидві команди, за виключенням голкіпера «Волині», вели гру на половині поля житомирян. «Волинь» по хокейному розігрувала більшість і катала м’яч навколо «автобуса» житомирян, але нічого оригінальнішого, ніж навіси у бік воріт, «хрестоносці» не вигадували. Для посилення тиску Василь Сачко наприкінці матчу кинув у бій усіх, хто міг хоча б потенційно посилити атаку, Андрія Ляшенка, Юрія Коломойця та Богдана Кобзаря. Але фактично жодного гострого моменту, за виключенням кількох потенційно небезпечних стандартів, «Волинь» так і не створила. По такій грі врятувати ситуацію міг хіба хороший дальній удар, але не було жодної спроби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися