«Динамо» перемогло у Лізі Чемпіонів «Маккабі»
Спорт

«Динамо» перемогло у Лізі Чемпіонів «Маккабі»

30 вересня 2015, 09:43
0
0
Сподобалось?
0

В принципі, ніхто іншого результату від киян і не очікував. Адже «Маккабі» однозначно найслабша команда квартету «G». Але зовсім просто підопічним Сергія Реброва у Тель-Авіві не було.

«Маккабі» – «Динамо» – 0:2

Голи: 0:1 – Ярмоленко (4), 0:2 – Мораєс (50).

«Маккабі»: 95. Райкович, 2. Даса, 18. Тібі, 26. Бен-Хаїм, 6. Альберман, 7. Захаві, 22. Рікан, 24. Мітрович (10. Іцхакі, 61), 28. Вермут (15. Міха, 79), 42. Перец, 9. Бен-Басат (11. Бен-Хаїм, 46).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 34. Хачеріді, 4. Велозу (29. Буяльський, 70), 16. Сидорчук, 17. Рибалка, 25. Гонсалес (24. Віда, 78), 10. Ярмоленко, 11. Мораєс (22. Кравець, 80).

Гравцем матчу у «Динамо» став Гонсалес, гра якого у попередніх поєдинках, м’яко кажучи, не справляла гарного враження. Цього разу він з перших же хвилин був найактивнішим у команді Реброва і зробив значний внесок у першу перемогу «Динамо» у груповому етапі Ліги Чемпіонів. Уже на 4-й хвилині Гонсалес розрізним пасом вивів Ярмоленка на побачення з Райковичем. Андрій дуже легко розібрався з голкіпером і відкрив рахунок у матчі. Забивши швидкий гол «Динамо» не стало форсувати події. Ініціатива переходила від однієї команди до іншої. У середині тайму нападник «Маккабі» Бен-Басат небезпечно пробивав по воротах «Динамо», але Шовковський зумів перевести м’яч на кутовий. Поступово перевага господарів поля наростала, але небезпечних моментів від цього не більшало. А динамівці знову дочекалися свого шансу. Знову результативний пас на свій рахунок записав Гонсалес. Цього разу він вивів на ударну позицію Мораєса.  За кілька хвилин Ярмоленко асистував уже самому Гонсалесу, якому лишалося для повного щастя ще й відзначитися голом. Проте нападник «Динамо» не зміг перестрибнути захисника, щоб переправити м’яч у ворота.

Загалом, після другого голу кияни контролювали гру, діючи другим номером і спокійно довели справу до перемоги. Господарі поля тільки одного разу були близькі до взяття воріт. Небезпечно штрафний виконав Захаві і ледь-ледь не влучив у самісіньку «дев’ятку».

У паралельному матчі «Порту» вдома здолав «Челсі». Тож українці і португальці нині ділять перше-друге місця у своїй групі. В обох команд по 4 очки.

https://www.youtube.com/watch?v=fZAKakIlIOo


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися