Прикра поразка «Динамо» від «Челсі»
Спорт

Прикра поразка «Динамо» від «Челсі»

5 листопада 2015, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

У Лондоні на «Стемфорд Брідж» динамівців підвела відверта гра на нічию – вона забезпечувала б збереження переваги над англійцями у боротьбі за другу сходинку в групі. Тепер підопічним Сергія Реброва набагато важче розраховувати на вихід у наступний раунд ліги Чемпіонів. Двома ключовими фігурами матчу стали динамівець Драгович і Вілліан з «Челсі».

«Челсі»-«Динамо» 2:1

Голи: 1:0 - Драгович (34 - автогол), 1:1 - Драгович (78), 2:1 - Вілліан (83).

«Челсі»: 1. Бегович, 4. Фабрегас (17. Педро Родрігес, 79), 5. Зума, 6. Баба, 7. Рамірес, 8. Оскар (10. Е. Азар, 79), 19. Дієго Коста, 21. Матич, 22. Вілліан (24. Кехілл, 90+2), 26. Террі, 28. Аспілікуета.

«Динакмо»: 1. Шовковський, 5. Антунеш, 6. Драгович, 10. Ярмоленко, 16. Сидорчук (19. Гармаш, 46), 17. Рибалка, 22. Кравець (11. Жуніор Мораес, 56), 24. Віда, 25. Д. Гонсалес, 29. Буяльський, 34. Хачеріді.

Перший тайм пройшов під диктовку господарів поля, але цю диктовку тривалий час впевнено контролювало «Динамо». Кияни, не маючи особливих помислів про атаки на порота суперника, надійно обороняли свої. Тож при зовнішній величезній перевазі «Челсі», англійцям нічого серйозного створювати не вдавалося. Усі закиди і навіси у штрафний майданчик «Динамо» блокувалися, перехоплювалися. Проте, стримавши всі атаки суперника, підопічні Реброва забили собі самі. Драгович, перериваючи черговий простріл з флангу зловив на протиході Шовковського і головою зрізав м’яч у сітку. «Гольову» подачу виконав Вілліан.

Другий тай за сценарієм був зовсім не схожий на перший. Більше відсиджуватися в захисті «Динамо» не було сенсу. Тож кияни пішли вперед, добряче потріпавши нерви Жозе Моурінью, якому невдача у поєдинку з «Динамо» могла коштувати тренерської посади у «Челсі». Прорив Кравця нейтралізував оборонець, а з небезпечним ударом Мораеса впорався Бегович. Лондонці, відчуваючи, що починає пахнути смаленим, спробували перехопити ініціативу, і створили теж два непоганих моменти. Тепер уже Шовковському доводилося демонструвати дива майстерності. Але спалах активності господарів поля був нетривалим, і «Динамо» знову влаштувало справжній штурм воріт суперника. Зрештою випала нагода реабілітуватися Драговичу, і він її не змарнував. Бегович невдало зіграв на виході під час подачі кутового, і Драгович розстріляв ворота, які захищав лише хтось з оборонців «Челсі». Здавалося справедливість відновлена, але це таки був не день «Динамо». Господарі поля заробили небезпечний штрафний, який бездоганно реалізував Вілліан. Сил відігратися вдруге у «Динамо» вже не знайшлося, а господарі поля ще кілька разів «пробачили» психологічно пригнічених киян.

https://www.youtube.com/watch?v=QU3VMu-dp94


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися