У Слов’янську вбили «народного мера» і російського диверсанта «Ромашку», який причетний до розстрілів на Майдані
Україна

У Слов’янську вбили «народного мера» і російського диверсанта «Ромашку», який причетний до розстрілів на Майдані

3 травня 2014, 00:24
1
0
Сподобалось?
0

За непідтвердженою інформацією вбито лідера Слов'янських сепаратистів В'ячеслава Пономарьова. Відповідна інформація була розміщена у мікроблозі Twitter спільноти Євромайдану, передає «Преса України».

«Сепаратисти в радіопереговорах кажуть, що «народний мер» Слов'янська Пономарьов загинув, однак жодних інших підтверджень цієї інформації немає», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у нього стріляв снайпер.

Однак, на даний момент ця інформація поки не підтверджується офіційними джерелами ні з боку українських правоохоронців, ні з боку сепаратистів.

Також є інформація про загибель російського диверсанта під позивним «Ромашка». Служба безпеки перехоплювала його перемовини з кураторами з Росії. Зокрема, він мав відношення до розстрілу колони українських силовиків на початку антитерористичної операції на Донеччині. Тоді один офіцер «Альфи» загинув. Також зі слів затриманих українською спецслужбою диверсантів, «Ромашка» хвалився своєю участю в розстрілі майданівців. Поки що смерть «Ромашки» теж не підтверджена офіційно.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • паРаша
    паРаша

    если и правда Панамарева завалили 2.05.14-то он родился и умер в один день (02.05-у него день рождения).Отличный подарок!

    3 травня 2014, 01:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися