Волонтерка і прикутий до візка боєць одружились на столичному вокзалі
Львівщина

Волонтерка і прикутий до візка боєць одружились на столичному вокзалі

25 січня 2020, 22:38
1
1
Сподобалось?
1

Історія їхнього кохання розпочалася у Львові з… інвалідного візка. Він – колишній танкіст, старшина 28-ї бригади танкового батальйону Олексій Скриба, що після травми втратив можливість ходити. Вона – успішний психолог, волонтерка і танцівниця, залюблена у свою роботу, Дарія Казакова. Жінка мала бути лише партнеркою у танці. А захотіла стати вірною супутницею по життю.

Олексій добровольцем пішов захищати Батьківщину. На фронті його минала ворожа куля, а от коли пішов на ротацію, стався прикрий випадок. Про це чоловік не хоче згадувати. Але, каже, не було б щастя, та нещастя допомогло. Бо завдяки такому повороту долі він хоч втратив здоров’я, та зустрів свою долю.

Дарію запросила до військового госпіталю подруга. Вона вмовила молоду жінку стати в пару з одним із поранених – готували до свят танцювальний номер з візочниками. Та коли та зустрілася поглядом з Олексієм, запевняє, одразу закохалася.

Танець у них не вийшов, зате почалися романтичні зустрічі. Чоловік запрошував свою подругу до театру і в картинну галерею. Вони милувалися мистецтвом та один одним. Минали дні, тижні, а здавалося, що все життя зналися. Хотілося більше проводити часу разом, удвох.

І ось напередодні Нового року коханий зробив Дарії пропозицію руки та серця. Вона відповіла «так» – і почалася підготовка до весілля.

– Ми хотіли, щоб все відбувалося дуже романтично і небуденно, не так, як у всіх, – зізнається Дарія. – А ще для нас було важливо, щоб одружував духовний наставник – військовий капелан Протестантської євангельської церкви Сергій Косяк. Він ніяк не міг викроїти часу на поїздку до Львова, тому ми вирушили до нього у Київ.

Палацом урочистих подій для молодят став столичний вокзал. А святковою залою – кімната для воїнів АТО. Наречена сяяла у яскраво червоній сукні, як і мріяла, коханий мав у тон краватку. Виглядали обоє дуже щасливими! Радів за маму і її 8-річний син.

– Чи не боїтеся труднощів? – запитували у танцівниці журналісти.

– Те, що Олексій у візку, не є для мене перепоною. Бо це людина, яка мене кохає і яку кохаю я. Усе інше не лякає жодної секунди, – впевнено відповіла жінка.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Леся Мальків
    Леся Мальків

    Його прізвище Скриба, а не Скиба

    26 січня 2020, 08:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися